French Montana: ‘Khloé blijft mijn schatje’

French Montana wil niet bevestigen of ontkennen dat zijn relatie met Khloé Kardashian voorbij is. In de radioshow Sway i...

Lees ook

French Montana wil niet bevestigen of ontkennen dat zijn relatie met Khloé Kardashian voorbij is. In de radioshow Sway in the Morning zegt hij nog steeds gek op de realityster te zijn.

Speciaal

“Khloé is mijn schatje. We hebben een hele speciale relatie”, zegt hij. “We zullen die relatie ook voor altijd houden, we praten immers elke dag met elkaar.” Wat die ‘speciale relatie’ dan precies inhoudt, is niet helemaal duidelijk. “We willen onze relatie een beetje uit de spotlights houden.”

Hoe hij de ‘speciale relatie’ in het vervolg uit de schijnwerper kan houden, weet French niet. Wel koestert hij warme gevoelens voor de familie Kardashian, benadrukt hij. “Ze doen alles geweldig. Ik hou van ze allemaal.”

Schattig

Met de familie Kardashian is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Binnenkort verschijnt de nieuwe realitysoap Kourtney & Khloé Take the Hamptons op televisie. Ook French is daarin te zien. Zelf gaf Khloé eerder tegenover US Weekly aan het niet erg te vinden dat ze straks nog verliefd op televisie te zien is met de rapper. “Dat vind ik helemaal niet erg. Het is juist schattig. Ik koester de herinneringen.”

Beeld: Getty, Bron: BuzzE

Laatste nieuws

Zie ook