Paris Hilton feest samen met Afrojack

Paris Hilton en ex-liefje Afrojack zijn samen gespot op een Halloween-feestje in de Amerikaanse club 1 OAK LA. Het is de...

Paris Hilton en ex-liefje Afrojack zijn samen gespot op een Halloween-feestje in de Amerikaanse club 1 OAK LA. Het is de eerste keer dat de ex-lovers met elkaar op de gevoelige plaat worden gelegd, sinds zij een punt achter hun relatie hebben gezet.

Settelen

Paris zou Paris niet zijn als ze niet flink uitpakte met haar Halloween-outfit. Zo was de blondine gehuld in een minuscuul wit jurkje, met fluffy kattenoortjes en niet te vergeten een oversized zonnebril in hartjesvorm. Afrojack hield het simpel met zijn zwarte t-shirt en zwarte pet.

Ruim twee jaar geleden waren de twee aan het daten geslagen, maar hun prille relatie was van korte duur. “Paris was helemaal weg van hem, maar Afrojack wilde op het moment alleen maar plezier maken en geen relatie hebben. Hij was eigenlijk constant onderweg en hij was er voorlopig niet klaar voor om zich te settelen en dat was Paris wel”, wist een bron te vertellen aan RadarOnline.

Beeld: Paris Hilton @ Instagram

Laatste nieuws