Alessandra en Adriana dragen Million Dollar Bra

Save the date! De Victoria's Secret Fashion Show wordt is maandag 15 december op de Nederlandse televisie te zien, zo la...

Lees ook

Save the date! De Victoria’s Secret Fashion Show wordt is maandag 15 december op de Nederlandse televisie te zien, zo laat Net5 in een aankondiging weten. Het modespektakel werd vorig jaar ook door de zender uitgezonden, met Doutzen Kroes als presentatrice. Het is nog niet bekend of Doutzen dit jaar de presentatie op zich neemt.

Million Dollar Bra

De Million Dollar Bra ofwel de Fantasy Bra is ieder jaar het hoogtepunt uit de modeshow van het lingeriemerk. Dit jaar dragen voor het eerst twee modellen, Adriana Lima en Alessandra Ambrosio, de kostbare set. In de bh’s zijn maar liefst 16 duizend edelstenen verwerkt.

Sieradenontwerper Pascal Mouawad heeft de dure lingeriesets ontworpen, die ruim 2 miljoen dollar per stuk kosten. Hij ontwierp daarnaast een stel lichaamssieraden van 18-karaats goud. Naar verluidt is de ontwerper ruim 1380 uur bezig geweest de pronkstukken te maken.

Dure kaarten

Eerder werd al bekend dat liefhebbers voor de show diep in de buidel moet tasten om een plek bij de modeshow te bemachtigen. Zo zouden de kaarten naar verluidt dit jaar voor ruim 12.500 euro over de toonbank gaan. Het is vooralsnog onbekend welke artiesten er dit jaar zullen optreden tijdens de show. In het verleden hebben onder anderen Rihanna, Taylor Swift, Nicki Minaj, The Spice Girls, Seal en Justin Bieber een muzikale bijdrage geleverd

Bron: BuzzE, Beeld: Victoria’s Secret @ Facebook

 

 

Laatste nieuws

Zie ook