Chantal Janzen: ‘Mijn huwelijk staat nu op nummer één’

Ze won onlangs de Zilveren Televisie-Ster voor beste televisievrouw en vanaf deze week draait haar film Pak van mijn har...

Lees ook

Ze won onlangs de Zilveren Televisie-Ster voor beste televisievrouw en vanaf deze week draait haar film Pak van mijn hart in de bioscopen. Ze logeert in haar nieuwste programma Chantal blijft slapen bij verschillende BN’ers, ze staat nog steeds op de planken als Rachel Hazes en zal volgend jaar terugkeren als Sophie in Divorce én ze staat deze maand in Ziggo Dome met Musicals in concert. Ja, Chantal Janzen heeft het er druk mee.

Bruiloft

Niet geheel onbelangrijk, de blondine geeft volgende maand het jawoord aan liefje Marco Geeratz in Londen. Het stel koos de Britse hoofdstad als locatie, omdat de stad hun coming out als stel was. Bovendien is trouwen in Londen als een droom voor Chantal. “Ik ben zo dol op de kersttijd en de stad is rond die periode zo mooi met alle kerstversiering”, jubelt ze. De twee zijn ontzettend druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de grote dag.

Pak van mijn hart

Tevens draait deze week de nieuwe romcom Pak van mijn hart met Chantal in de bioscopen. Ook voor Chantal staan liefde en haar gezin op nummer één al beleeft haar carrière op dit moment een enorme piek. Chantal is ontzettend blij met alle kansen die in nu aangeboden krijgt en zou ze het liefst met open armen aanpakken, maar het draait allemaal om keuzes maken. “Ik heb daarnaast ook geen zin om afgepeigerd op mijn huwelijksdag te staan!”

Benieuwd hoe Chantal zich voorbereidt op haar grote dag en of zij een bridezilla is? Lees het volledige artikel in de nieuwe Grazia!

Beeld: Hollands Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook