Naomi Campbell zet zich in tegen ebola-epidemie

Supermodel Naomi Campbell opent een tijdelijke winkel in Londen om aandacht te vragen voor de ebola-epidemie. In de pop-...

Lees ook

Supermodel Naomi Campbell opent een tijdelijke winkel in Londen om aandacht te vragen voor de ebola-epidemie. In de pop-up store verkoopt het supermodel haar eigen kleding, die van ontwerpers en van vriendinnen met de zogeheten Fashion for Relief-actie, zo meldt de Britse Vogue.

Pop-up store

“De preventie van ebola is momenteel van cruciaal belang om te voorkomen dat deze dodelijke ziekte verder wordt verspreid”, liet Naomi woensdag in een statement weten.

“Ik hoop dat de pop-up store een bijdrage kan leveren aan het bewustzijn en de broodnodige fondsen, terwijl het publiek tegelijkertijd de kans krijgt om een aantal unieke designeroutfits en accessoires op de kop te tikken.”

Goede doelen

Eerder gaf Campbell al aan twee Fashion For Relief-shows te willen organiseren tijdens de modeweken van Londen en New York, in februari 2015. In 2010 vroeg Campbell nog aandacht voor de aardbeving in Haïti door middel van modeshows. De winkel is een week geopend van 28 november tot 4 december.

Bron:Buzze, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook