Britney Spears: “Maar het is nog heel pril”

Britney Spears is officieel van de markt. Aan Extra TV biecht ze op dat ze inderdaad een nieuwe man in haar leven heeft:...

Lees ook

Britney Spears is officieel van de markt. Aan Extra TV biecht ze op dat ze inderdaad een nieuwe man in haar leven heeft: Charlie Ebersol, een televisieproducent en schrijver. “Ja, er is een speciaal persoon in mijn leven. Maar het is nog heel pril”, aldus de zangeres.

Britney Dag

Amerikaanse media meldden woensdag al dat er geruchten gingen dat de popster niet meer single is. Het is pas twee maanden geleden dat Britney (32) haar ex David Lucado na anderhalf jaar dumpte, nadat hij vreemd zou zijn gegaan met een pornoster.

Britney ontving donderdag in Las Vegas een symbolische sleutel tot de stad; om de artiest te eren heet 5 november voortaan Britney Dag. De zangeres staat al ruim een jaar in Planet Hollywood met haar show Piece of Me, maar is nog elke voorstelling nerveus, vertelt ze verder. Vooral als er andere celebs naar haar show komen, wordt ze zenuwachtig. “Jennifer Lopez kwam naar een van mijn shows een paar weken geleden; dat maakte me extreem nerveus.”

Lees ook: Nieuwe liefde voor Britney Spears

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook