Sylvie Meis sleept nieuwe presentatie-opdracht binnen

Sylvie sleept een nieuwe klus in de wacht. De blondine krijgt een eigen show over mode. Kritiek Boze tongen beweerden ee...

Lees ook

Sylvie sleept een nieuwe klus in de wacht. De blondine krijgt een eigen show over mode.

Kritiek

Boze tongen beweerden eerder dit jaar echter dat er gedoe zou zijn rond Sylvie en RTL, zo laat Privé weten. Haar collega bij Let’s Dance gooide extra olie op het vuur met een misplaatste opmerking. In een programma maakte hij de opmerking tegen een kandidate: “Je bent blond en spreekt slecht Duits. RTL zal vast een baan voor je vinden.” Sylvie werd in een storm van kritiek gesteund door haar werkgever die nu nog duidelijker blij is met haar: “Sylvie krijgt een eigen show over mode waarmee ze weer mag gaan scoren voor RTL.

Modeprogramma

Het gaat, volgens Bild Düsseldorf, om een programma met bekende en onbekende vrouwen die in vijf uur tijd met 5000 euro een nieuwe garderobe bij elkaar shoppen. Wanneer het programma wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Met deze nieuwe schnabbel is Sylvie weer op televisie te zien en staat daarmee weer volop in de schijnwerpers. Dit kan tevens ook een extra duwtje in de goede richting zijn naar haar geambieerde carrière in Amerika.

 

Beeld: MissSMeis @ Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook