Heidi Montag schiet Amanda Bynes te hulp

Amanda Bynes heeft al een tijdje moeite met het vinden van een eigen huis en slentert ze dagelijks door de straten van H...

Lees ook

Amanda Bynes heeft al een tijdje moeite met het vinden van een eigen huis en slentert ze dagelijks door de straten van Hollywood. Het voormalige kindsterretje werd zelfs gespot terwijl ze een dutje deed op een bankje in een winkelcentrum, nadat haar ouders de geldkraan hebben dichtgedraaid.

Slaapplek

Gelukkig schiet niemand minder dan Heidi Montag te hulp. “Je bent meer dan welkom in ons gastenverblijf in Santa Barbara, als je een plek nodig hebt!”, twitterde de The Hills-ster donderdag aan de Amanda.

Eerder die dag werd Bynes op de gevoelige plaat gelegd terwijl ze op een bank in een winkelcentrum aan het slapen was. Op Twitter liet ze weten dat haar ouders haar niet genoeg geld geven voor een hotel. “Ze zijn ongelukkig en vechten voor de controle over mijn financiën”, schreef Amanda over haar ouders.

Psychisch

Vorig jaar werd Amanda in een kliniek opgenomen voor psychiatrische problemen. Vorige maand werd ze gedwongen tot nog een opname, maar door de rechter weer vrijgelaten omdat ze geen gevaar voor zichzelf zou zijn.

 

 

Beeld: Twitter

Laatste nieuws

Zie ook