J.Lo: “Entourage heeft mijn relaties verziekt”

Jennifer Lopez is van mening dat haar enorme entourage een rol heeft gespeeld in het stuklopen van haar relaties. De zan...

Lees ook

Jennifer Lopez is van mening dat haar enorme entourage een rol heeft gespeeld in het stuklopen van haar relaties. De zangeres denkt dat onder anderen haar exen Ben Affleck en Marc Anthony het moeilijk hadden met de omvang van haar glam squad.

Entourage

”Er zijn heel veel mensen in mijn leven en dat is moeilijk”, begint de jammerende Jennifer tegenover New York Post. ”Er zijn mensen in mijn huis. Er zijn kappers en visagisten. Ik denk dat het te veel is voor sommige mensen om mee om te kunnen gaan.”

Jenifer Lopez staat erom bekend dat ze overal naartoe gaat met een reusachtig gevolg van onder meer stylisten, assistenten, haar personal trainer en haar manager. Maar de media zouden ook schuld hebben aan haar breuk met Affleck en later met Anthony.

Therapie

”Vergeet alle andere dingen, beoordeeld worden en constant onder de loep genomen worden in een relatie… dat speelt ook mee. Maar ik denk dat ze zullen zeggen dat de entourage een grote rol speelde bij hun ongemak”, geeft Lopez toe.

De We Are One-ster biecht verder op dat ze in therapie zit. ”Je moet jezelf soms onder ogen zien, want als niet alles perfect gaat, moet je kijken naar wat je fout doet.”

Bron: ANP, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook