Nick Carter is klaar met zijn ouders

Backstreet Boy Nick Carter heeft al lange tijd een slechte relatie met zijn ouders en dat probleem lijkt alleen maar erg...

Lees ook

Backstreet Boy Nick Carter heeft al lange tijd een slechte relatie met zijn ouders en dat probleem lijkt alleen maar erger te zijn geworden door de komst van Lauren Kitt. Is er sprake van een onherstelbare breuk?

Financiële steun

De popzanger zou zijn ouders lange tijd financieel gesteund hebben, maar een bedankje kon er niet vanaf. Nick’s echtgenote Lauren zou hier geen geheim van hebben gemaakt en overtuigde hem te stoppen met het opsturen van geld. Zijn moeder was hier niet erg blij mee…

Manipuleren

“De familie wil altijd iets van hem. Geld en dat soort dingen. Het is nooit: ‘we houden van je’, maar altijd ‘we hebben dit en dat nodig’. Lauren is heel eerlijk en heeft ze gezegd dat ze moeten stoppen met hem te manipuleren. Hij ziet nu ook in dat het ze gewoon om het geld gaat, dus heeft hij ze uit hun leven gegooid. Hij praat niet meer met ze”, aldus een bron tegen Radaronline. 

Twitter

Op Twitter laat Nick weten: “Ik wou dat mijn moeder stopte met het sturen van kwetsende en haatdragende e-mails naar mij en mijn vrouw. Kunnen mensen niet gewoon blij voor me zijn? Of laat me met rust. #hurt”

Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook