Jay Z heeft grootste plannen met Cara Delevingne

Dat Cara Delevingne al langere tijd van een zangcarrière droomt, is nooit echt een geheim geweest. Toch lijken de geruch...

Lees ook

Dat Cara Delevingne al langere tijd van een zangcarrière droomt, is nooit echt een geheim geweest. Toch lijken de geruchten dat het topmodel een single zou hebben opgenomen met Pharrell Williams nu steeds echter. 

Pharrell Williams

Het schijnt namelijk dat Jay Z de beauty een contract wil aanbieden bij zijn platenmaatschappij Roc Nation. Hij denkt een goudmijntje te hebben gevonden in het Britse model en zou zelfs Pharrell Williams hebben ingeschakeld om hem te helpen.

Potentie

Een bron vertelde de Britse krant Mirror: “Jay wil haar dolgraag hebben. Hij en Pharrell zijn al aan het brainstormen over welke richting ze met haar op willen. De twee mannen hebben al vaker met succes samengewerkt dus het is duidelijk dat zij de aangewezen personen zijn om Cara’s muziekcarrière te lanceren. Jay denkt dat zij bij uitstek geschikt is om een veelzijdige megaster te worden. Ze is net zo meedogenloos en cool als bijvoorbeeld Rihanna en Beyoncé, én ze is een internationaal supermodel.”

Cara was eerder al te horen in het volgende duet met zanger Will Heard:

Beeld: Youtube, Getty

Laatste nieuws

Zie ook