Brody Jenner woedend op fotograaf

Een vraag over zijn stiefzus Kim Kardashian schoot Brody Jenner in het verkeerde keelgat. Domme vragen De realityster sl...

Lees ook

Een vraag over zijn stiefzus Kim Kardashian schoot Brody Jenner in het verkeerde keelgat.

Domme vragen

De realityster slash model ging bijna op de vuist met een nieuwsgierige fotograaf op het vliegveld van Sydney, zo meldt TMZ.

Er werd Brody een vraag gesteld over stiefzusje Kim Kardashian, waar hij overduidelijk geen antwoord op wilde geven:  “Als je me zulke domme vragen gaat stellen, ga ik die niet beantwoorden”, reageerde hij boos toen hem gevraagd werd wat Kim van Australië vindt. “Heb je nog wat? Is dat alles? Je stelt alleen vragen over mijn zus?”, ging Jenner geïrriteerd verder.

Paparazzi

Een andere fotograaf was de dupe van de actie van zijn collega. “Jij bent ook één van hen”, snauwde hij toen de fotograaf hem benaderde. De assistent van Brody moest de paparazzi op afstand. Toch was het Brody zelf die Kim Kardashian als eerste ter sprake bracht bij zijn aankomst. “Misschien was ik hieraan gewend geweest als ik Kim Kardashian zou zijn”, zei hij toen hij werd overvallen door de aandacht op het vliegveld. Bekijk hier de video.

Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook