Verslavende fashion app: Swipe & Shop

Nooit meer de ene naar de andere app openen om erachter te komen welke kledingstukken nieuw zijn bij welke winkel. Swipe...

Lees ook

Nooit meer de ene naar de andere app openen om erachter te komen welke kledingstukken nieuw zijn bij welke winkel. Swipe & Shop laat verschillende kledingstukken uit diverse webshops in één app zien. Lees snel verder!

Dé Tinder app voor fashion

Na het populaire Spot & Shop, is er nu Swipe & Shop: dé Tinder app voor fashion! In plaats van personen krijg je om en om allerlei fashion items op je screen te zien. Zie je iets leuks, swipe dan naar rechts om een kledingstuk te bewaren. Wil je het volgende item bekijken, swipe dan naar links. Swipe & Shop is dus snel en erg makkelijk in gebruik en dus verslavend. 

Sale-alert

Met deze app zie je de nieuwste collecties en kun je gemakkelijk door producten uit verschillende webshops browsen en jouw kledingmatch vinden. Het leuke aan Swipe & Shop is dat je al jouw favoriete items kan opslaan in je account. Je wordt bovendien op de hoogte gehouden met een melding wanneer de items in je wishlist in de sale zijn. Handig!

De app is gratis te downloaden in de iTunes store.

Laatste nieuws

Zie ook