Het nieuwe parfumflesje van Moschino

Jeremy Scott, creatief directeur van Moschino, staat bekend om zijn aparte designs. Voor het Italiaanse modehuis pakte h...

Lees ook

Jeremy Scott, creatief directeur van Moschino, staat bekend om zijn aparte designs. Voor het Italiaanse modehuis pakte hij opnieuw uit, ditmaal met een heel speciaal parfumflesje. Het geurtje zit namelijk verstopt in een teddybeer!

Moschino Toy

Het uniseks-geurtje, genaamd Moschino Toy, lijkt rechtstreeks uit de speelgoedwinkel te komen en zal morgen worden gepresenteerd in het Londense warenhuis Harrods. Het parfum kost 98 euro en kan besteld worden op de website van Moschino, al is deze op dit moment al uitverkocht. Het is nog onbekend wanneer de creatie van Jeremy Scott in Nederland verkrijgbaar is.
Het Braziliaanse model Isabeli Fontana is het gezicht voor de campagne van Moschino Toy, die schoten is door fotograaf Steven Meisel.

Milaan Fashion Week

Tijdens de Milaan Fashion Week in februari presenteerde de designer zijn eerste hele collectie voor het merk. Dat het een opvallende show was, kon niemand ontkennen. De Autumn/Winter 2014 collectie was namelijk gebaseerd op fast-food, cartoons en andere grappige karakters. Van McDonalds tot Spongebob… Alles kwam voorbij. Niet veel later ontwierp Jeremy een volledige collectie die geïnspireerd is op Barbie.

Beeld: Twitter

Laatste nieuws

Zie ook