Amerikaans modetijdschrift kiest nu óók voor plus-size

Eerder berichtten we over de discussie van het ’plus-size’ model van Calvin Klein, waarvoor het modemerk model Myla Dalb...

Lees ook

Eerder berichtten we over de discussie van het ’plus-size’ model van Calvin Klein, waarvoor het modemerk model Myla Dalbesio boekte. Critici keerden zich toch social media om te laten weten hoe belachelijk de term plus-size is, die ze Myla gaven met haar maatje 38. Lees het hele verhaal hier.

Maatje meer

Nu lijkt er een ware revolutie gaande in modeland, want zelfs de Amerikaanse Vogue – met Anna Wintour aan het hoofd –  doet nu mee met deze trend en kiest voor de vollere vrouw. En dat terwijl het magazine erom bekend staat enkel met magere modellen te werken.

Het Amerikaanse modemagazine postte een lingeriecampagne met plus-size modellen op hun website. Bekijk de foto’s van alle modellen met een maatje meer hier.

Revolutie

Yes, een revolutie: Zo poseerde Lara Stone poedelnaakt, nadat ze was bevallen van haar kindje. Note: zónder Photoshop! Ook Keira Knightley poseerde halfnaakt voor de camera en stond er op dat er ook bij haar géén gebruik werd gemaakt van Photoshop. Het nieuws over Calvin Kleins plus-size model Myla Dalbesio en dan nu Vogue..

Beeld: Vogue US

Laatste nieuws

Zie ook