#Bizar! Er bestaat een parfum met Lady Gaga’s urine

Talkshowhost Andy Cohen heeft parfum laten maken van de urine van Lady Gaga, zo vertelde hij in het radioprogramma 'The...

Talkshowhost Andy Cohen heeft parfum laten maken van de urine van Lady Gaga, zo vertelde hij in het radioprogramma ‘The Howard Stern Show‘.

Popcultuur

Toen Lady Gaga enige tijd geleden optrad in Cohens programma ‘Watch What Happens Live‘ zou ze naar verluidt geen zin hebben gehad om naar het toilet te gaan en zou ze in een prullenbak in haar kleedkamer hebben geplast.

‘Ik zei tegen een productieassistent: weet je wat grappig zou zijn? Je hebt allemaal memorabilia zoals Lindsay Lohans sigarettenpeuk, een borstimplantaat van een Real Housewive en dat soort dingen’, vertelt Cohen. ‘Dus ik zei: neem die urine mee, doe het in een potje en we hebben Lady Gaga’s plas. Dat is een geweldig stukje popcultuur.’

Giftig

De productieassistent kwam er echter achter dat urine na een aantal dagen giftig wordt. Om het stukje popcultuur toch te behouden, vond hij een recept die uitlegde hoe je parfum van urine moet maken. Cohen moedigde het experiment aan, met resultaat: ‘Het ruikt als een opgewaardeerde urine met een bloemig tintje.’ Het exclusieve luchtje werd even later getest op een andere gast, Johnny Knoxville.


Beeld: Getty

Laatste nieuws