Bobbi Kristina woont weer in huis Whitney

Bobbi Kristina Brown woont weer in het huis van haar overleden moeder Whitney Houston in North Atlanta. Brown kon het ee...

Lees ook

Bobbi Kristina Brown woont weer in het huis van haar overleden moeder Whitney Houston in North Atlanta. Brown kon het een tijdlang niet aan om in het huis te wonen omdat het haar herinnerde aan haar moeder, weet RadarOnline.

Geesten

De 21-jarige vertelde kort na de dood van Whitney in februari 2012 dat de geest van haar moeder haar regelmatig opzocht in het huis waar ze destijds samen woonden. “Het is een sterke geest. Lichten gaan aan en uit en dan vraag ik: mam, wat doe je? Ik kan zelfs met haar praten als ik wil”, vertelde ze.

Geluidsoverlast

Bobbi en haar man Nick Gordon vertrokken een aantal maanden later en namen hun intrek in een appartementje. Daar werden ze echter in juni 2013 uitgezet wegens geluidsoverlast. Wanneer Bobbi en Nick weer in het huis zijn gaan wonen, is niet precies bekend. In augustus vloog Nick met zijn BMW over de kop in de buurt van het huis, waarna hij werd beboet voor rijden onder invloed. Uit de aanklacht blijkt dat het stel toen al in het huis woonde.

Bron: ANP, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook