Grazia’s Top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zal dit personage een comeback maken in GTST? 
Al wekenlang heeft Ludo Sanders te maken met een chanteur. De machtigste man van Meerdijk zet alles op alles om te achterhalen wie hem het leven zo zuur maakt. De diehard fans lijken zeker te weten wie het is!

2. Moeder maakt de mooiste Disney kostuums voor dochter
Heel veel kleine meisjes vinden het leuk om zich te verkleden als een Disney prinses. De moeder van Lane Rouch gaat hierin alleen een stapje verder. Jennifer Rouch maakt prachtige Disney kostuums voor haar dochter.

3. Amanda Bynes wil vader vermoorden
De actrice Amanda Bynes is al maanden in het nieuws vanwege haar wangedrag. Artsen stelden vast dat Amanda manisch depressief en schizofreen is. Voor die problemen werd ze vorige maand noodgedwongen opgenomen in een psychiatrische kliniek en hoewel ze zelf beweerde dat het sindsdien beter met haar gaat, blijkt dat niet helemaal waar te zijn. In een audiotape die entertainmentwebsite TMZ in handen heeft gekregen, is te horen dat Amanda moordneigingen heeft.

Laatste nieuws

Zie ook