De week in Instagrams

De showbizz- en modewereld heeft ook afgelopen week niet stil gezeten: een recap van de meest spraakmakende, gekke en bi...

Lees ook

De showbizz- en modewereld heeft ook afgelopen week niet stil gezeten: een recap van de meest spraakmakende, gekke en bijzondere nieuwswaardige Instagrams van celebrities.

Doutzen verheugt zich al op de Victoria’s Secret Show, waar dit jaar maar liefst 5 Dutchies meelopen. Jammer genoeg lijkt het erop dat het ook de laatste show is voor deze twee beauty’s.

Lieke van Lexmond trok er zaterdagmiddag op uit met haar bijna twee maanden oude zoontje Vik.

Kim Kardashian deelde een aantal kiekjes op Instagram van haar peuter North die zich vermaakte tijdens het bezoek aan de dierentuin en als afsluiter mocht proeven van haar eerste warme chocolademelk.

Maar dat was zeker niet het enige waar de realityster wat kiekjes van deelde. Zelf ging Kim volledig uit de kleren voor Paper Magazine.

Het 19-jarige Nederlandse model Romee Strijd deelt in een kort filmpje op Instagram haar workout in de aanloop naar de wereldberoemde Victoria’s Secret lingerieshow in december.

Khloé maakt ‘een grap’ over de racistische Ku Klux Klan beweging en dat schiet bij veel Amerikanen in het verkeerde keelgat.

Hoera, Nikkie Plessen is bevallen! De presentatrice deelde afgelopen week een foto van haar pasgeboren zoontje.

Jaja, ook Sylvie Meis is ooit kind geweest. En niet heel verrassend: ze was toen net zo fotogeniek als nu.

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook