‘Foto’s Kim Kardashian moeten wel bewerkt zijn’

Rachel Johnson, columniste bij Daily Mail, beweert dat de foto's van Kim Kardashian bewerkt zijn. In haar column laat ze...

Lees ook

Rachel Johnson, columniste bij Daily Mail, beweert dat de foto’s van Kim Kardashian bewerkt zijn. In haar column laat ze weten dat de realityster op de foto’s in Paper Magazine een veel dunnere taille heeft dan in het echt.

Tekenfilmlichaam

Een paar maanden geleden nam Rachel zelf een foto van Kim, die voor haar stond bij een prijsuitreiking in Londen. “Ik heb mijn foto vergeleken met die in Paper Magazine. Bij mijn foto zie je dat de verhoudingen min of meer kloppen, maar op de foto’s van Paper heeft ze een extreem dunne taille, enorme borsten en een enorme kont”, aldus de columniste. Ook omschrijft ze het lichaam van de Keeping Up With The Kardashians-ster als een ’tekenfilmlichaam’.

Advies

“Haar laatste shoot moedigt vrouwen aan om een onrealistisch en onnatuurlijk lijf na te streven, een missie die gedoemd is te mislukken”, aldus Rachel Johnson, die vindt dat de celeb wel beter zou moeten weten. Haar advies: “Mevrouw Kardashian-West, als je het internet wilt opschudden met een foto, doe dat dan niet met een misleidend kiekje van een bizar lichaamsdeel dat vrouwen ertoe aanzet om een nog grotere hekel aan hun eigen lijf te krijgen”

Zodra Kim bewijst dat haar foto’s niet bewerkt zijn, is de journaliste bereidt haar mening te herzien. Wil je meer foto’s van de shoot zien, bekijk ze dan hier!

 

Laatste nieuws

Zie ook