Solange Knowles is getrouwd

Solange Knowles is getrouwd! Het jongere zusje van Beyonce en de 51-jarige videoclipregisseur Alan Ferguson gaven elkaar...

Lees ook

Solange Knowles is getrouwd! Het jongere zusje van Beyonce en de 51-jarige videoclipregisseur Alan Ferguson gaven elkaar vandaag het jawoord voor ongeveer 200 man.

Marigny Opera House

De bruiloft werd gehouden in het Marigny Opera House in New Orléans. Rond twee uur vanmiddag kwam het koppel aan op wit geverfde, vintage fietsen en de bruid had een bruidsboeket in haar mandje. Ze zag er vrij kalm en ontspannen uit op hun trouwdag”, aldus een toeschouwer. Ook zus Beyonce, manlief Jay Z en hun dochtertje Blue Ivy waren van de partij.

Outfit

Maar wat nog meer opviel was de outfit van de bruid: een crèmekleurig broekpak met een cape en een Vhals. Ze maakte de look af met rode lippen. Volledig op elkaar afgestemd, droeg de bruidegom een wit pak zonder stropdas.

Solange heeft inmiddels alweer meer dan vijf jaar een relatie met Ferguson, die videoclips van onder meer haar zus Beyoncé, Jay Z, Fall Out Boy en Tiësto regisseerde.

Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook