Trouwlocatie Chantal Janzen

Het heeft een tijd geduurd, maar Chantal Janzen en Marco Geeratz geven elkaar op 15 december eindelijk het jawoord. Ook...

Lees ook

Het heeft een tijd geduurd, maar Chantal Janzen en Marco Geeratz geven elkaar op 15 december eindelijk het jawoord. Ook is de trouwlocatie van de grote dag bekend: het chique Claridge Hotel in Londen, de stad waar het koppel voor het eerst kuste. 

Zaaltje

“We huren niet het hele hotel af, hoor, daar hebben we het geld niet voor. We hebben gewoon een zaaltje”, aldus de Nederlandse musicalster over de locatie. Het ‘zaaltje’, de Ballroom Reception op de begaande grond van het hotel, kenmerkt zich door haar prachtige kroonluchters, marmeren details en velen spiegels. 

Kosten

De zaal kostte het Chantal en Marco 637 euro per dagdeel van vier uur. De tortelduifjes hebben 100 gasten uitgenodigd voor de bruiloft en de hapjes en drankjes bedragen 107 euro per persoon. Een overnachting in het hotel is een stuk duurder. Voor de goedkoopste kamer betaal je al meer dan 700 euro.

Paul de Leeuw

Op de grote dag zal Chantal een creatie van Addy van den Krommenacker dragen. De ringen worden gedragen door hun 5-jarige zoontje James. Niemand minder dan Paul de Leeuw, die goed bevriend is met het stel, zal het huwelijk voltrekken.

Celebs

Sterren die Chantal voor gingen zijn onder andere Lara Stone en Joan Collins. Ook staat het hotel bekend om haar bekend beroemde hotelgasten, zoals Victoria Beckham en Anne Hathaway.

Bekijk de foto’s van de trouwlocatie!

Beeld: Google Maps, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook