Het strenge dieet van North West

Zestien maanden oud en volgens insiders nu al op een strikt dieet. Suiker en toetjes? Geen denken aan. North West zou al...

Lees ook

Zestien maanden oud en volgens insiders nu al op een strikt dieet. Suiker en toetjes? Geen denken aan. North West zou alleen maar gezond voedsel mogen.

Streng dieet

Een insider onthult in OK! Magazine dat mama Kim Kardashian samen met haar chef een heel dieet voor Nori heeft samengesteld. “Het is een organisch menu. Alles is vers en er mag geen korrel suiker in zitten.” De bron voegt daar aan toe dat Kanye het allemaal een beetje overdreven vindt. “Maar aan het einde van de dag vertrouwt hij haar.” En: “Hij wil niet dat Nori problemen met haar gewicht krijgt.”

Zwarte lijst

“Kim wil niet dat North afvalt, ze wil haar gezond houden”, houdt de insider vol. “Suiker staat bovenaan haar lijst met verboden voedsel. En toetjes ook niet, dat zorgt volgens haar alleen maar voor problemen.”

Wat North er zelf van vindt? Zoals elk ander kind is ze er niet al te blij mee. “Ze krijgt bijna nooit iets lekkers. Daar wordt ze verdrietig van als ze met andere kleine kinderen speelt die wel alles krijgen.”

Beeld: Getty 

Laatste nieuws

Zie ook