WIN! 150 euro C&A shopping money én een persoonlijk styling advies van Bastiaan van Schaik

De nieuwe party collectie van C&A is gearriveerd en ter ere van deze feestelijke collectie geeft C&A een hele hoop shopp...

Lees ook

De nieuwe party collectie van C&A is gearriveerd en ter ere van deze feestelijke collectie geeft C&A een hele hoop shopplezier cadeau!

Party Shopping Night

WIN! 150 euro C&A shopping money én een persoonlijk styling advies van Bastiaan van Schaik. Op 27 november in Den Haag-Centrum en 28 november in Eindhoven-Centrum organiseert C&A twee speciale Party Shopping Nights met de nieuwe partycollectie in de spotlights. Een stylingteam onder leiding van Bastiaan van Schaik staat tijdens deze avond voor je klaar voor een persoonlijk styling advies en je kunt een make-up touch up laten doen. 

Win, win, win!

Grazia mag 10 keer een VIP treatment weggeven voor C&A Den Haag-Centrum (5x) en voor C&A Eindhoven-Centrum (5x). Je krijgt dan tijdens deze avond 150 euro shoptegoed én een persoonlijk stylingadvies van topstylist Bastiaan van Schaik. Wil jij dit winnen? Geef je dan nu op!

Alle deelnemers krijgen in ieder geval 20% korting tijdens de shopping nights op één artikel naar keuze in alle filialen in Nederland. 

Party collectie

De nieuwe party collectie van C&A bestaat uit statement Little Back Dresses die de hele collectie tot een echte must-have maken. Glinsterende, schitterende en verrassende elementen zorgen ervoor dat de collectie een feestelijk geheel wordt.

De inspiratie voor de Little Black Dress collectie komt voort uit de materialen kant, fluweel en bouclé. Zwart is always in fashion en speelt opnieuw een belangrijke rol binnen dit thema. Door het gebruik van de verrassende materialen komt elke lichaamsvorm goed tot zijn recht en past elk item bij iedere gelegenheid. Dress up, feel great and get ready to party!

Laatste nieuws

Zie ook