Beau: ‘Bekendheid een last voor kinderen’

Beau van Ervan Dorens denkt het niet altijd even leuk is voor zijn kinderen om een bekende vader te hebben. "Voor de kin...

Lees ook

Beau van Ervan Dorens denkt het niet altijd even leuk is voor zijn kinderen om een bekende vader te hebben. “Voor de kinderen zie ik dat niet als iets positiefs. Zij vinden het niet erg, maar ik denk dat je met een last wordt geboren als je een bekende vader hebt”, aldus de presentator tegen Novum. 

Confrontatie

“Stel je voor dat ik eens iets uithaal dat minder leuk is, dan worden ze daar wel mee geconfronteerd.” Toch denkt Beau dat de last na verloop van tijd wel minder zal worden: “Wellicht dat ik er tegen de tijd dat ze wat ouder zijn mee opgehouden ben.”

Gezin

Waar de presentator het meeste van baalt, is het feit dat hij weinig tijd met zijn gezin kan spenderen: “Degene die er het meest bij inschiet, is mijn gezin. Maar daar maak ik wel afspraken mee.” Voor zijn nieuwe reisprogramma De Vliegende Hollanders is Beau veel van huis, maar zijn vrouw steunt hem altijd. “Ik mag van haar alles doen behalve de Mount Everest beklimmen”

Beeld: Twitter

Laatste nieuws

Zie ook