Kijktip: VIVA400 livestream

Vanavond om 19:00 uur kun je live zien wie de meest inspirerende vrouwen van Nederland zijn en wie met de felbegeerde VI...

Lees ook

Vanavond om 19:00 uur kun je live zien wie de meest inspirerende vrouwen van Nederland zijn en wie met de felbegeerde VIVA400-award naar huis gaat. Gaat dat zien, want Grazia’s fashion editor Evelien is een van de genomineerden! 

Livestream

Voor het eerst in de geschiedenis van de VIVA400 is het complete event vanavond te volgen via een livestream, gehost door Q-Music-mannen Matty & Wietze. Wil je niets missen? Surf dan om 19:00 uur naar viva.nl/viva400live.

Inspirerende vrouwen

VIVA400 is een lijst van 400 inspirerende vrouwen die het afgelopen jaar van zich hebben laten horen. Vrouwen die zijn opgevallen omdat ze een belangrijke prijs hebben gewonnen. Omdat ze een gat in de markt hebben ontdekt. Omdat ze hun nek durven uit te steken voor een betere wereld. Vrouwen die allemaal op hun eigen manier recht op hun doel afgaan en hun omgeving inspireren. Powervrouwen. Girlbosses.

Evelien Tomaszewski

Grazia’s fashion editor Evelien is er zo eentje. Evelien Tomaszewski (27) is freelance fashion editor voor onze andere Grazia en heeft een succesvolle modeblog evetomaszewski.com, waarvoor ze onlangs naar Londen vloog om voor Adidas Rita Ora te interviewen. Bovendien is Evelien vanaf januari te zien in de nieuwe campagne van Dept. Volg Evelien en vele anderen vanavond via de Viva400 livestream en natuurlijk op Instagram!

Beeld: Meis Belle Wahr

Laatste nieuws

Zie ook