Solange onthult reden van allergische reactie

Wat een prachtige dag hoorde te zijn, eindige niet helemaal zoals Solange Knowles had gehoopt. Knowles leek een geweldig...

Lees ook

Wat een prachtige dag hoorde te zijn, eindige niet helemaal zoals Solange Knowles had gehoopt. Knowles leek een geweldige tijd op haar bruiloft te hebben, maar toen ze op de gevoelige plaat werd gelegd met een gezicht vol rode uitslag en bulten, vroeg iederen zich af wat er aan de hand was.

Allergisch

Aan het einde van de ceremonie werd Solange gespot met rode bulten over haar hele gezicht en hals. Diverse bronnen beweerden aan entertainmentwebsite TMZ dat het ging om een voedselallergie. De zangeres reageerde dinsdag persoonlijk op Twitter op de vraag hoe ze aan die rode bulten is gekomen. Solange tweette: “Het was bloedheet, ik droeg een cape, en ik was ontzettend gelukkig!”.

Ondanks de allergische reactie kon de zangeres er uiteindelijk wel om lachen en postte ze ook een tweet waarin ze het Benadryl medicijn bedankte voor haar spoedige herstel.

Chique

Het koppel arriveerde op witte fietsen bij het Marigny Opera House in New Orleans. De bruiloft verliep naadloos en de genodigden zagen eruit om door een ringetje te halen in hun witte kleding. Haar zus Beyoncé en haar man, Jay Z, waren beiden aanwezig bij de ceremonie. Na de liftincident in mei lijkt het erop dat iedereen weer met elkaar kan opschieten.

Na de ceremony dansten de newly weds de hele avond tijdens een groot feest. Aan de foto’s te zien een onvergetelijk en geslaagde avond.

Beeld: Solange Knowles @ Instagram

Laatste nieuws

Zie ook