Kylie Jenner geweigerd bij club

De rapper Tyga was van plan zijn 25ste verjaardag groots te vieren en een optreden te geven in de club Greystone Manor i...

De rapper Tyga was van plan zijn 25ste verjaardag groots te vieren en een optreden te geven in de club Greystone Manor in Los Angeles. “Tyga wilde heel graag dat Kylie zijn verjaardag met hem zou vieren”, weet een insider. Van Kylie was echter geen schijn te bekennen, meldt E! News.

No show

Gedurende de avond was Tyga echter een no show, omdat zijn minderjarige ‘vriendin’ Kylie Jenner werd geweigerd in de Hollywood hotspot.

Verschillende bronnen vertellen aan TMZ dat Tyga de beveiliging smeekte om de 17-jarige toe te laten. Ook de tijd waarop de rapper zijn entree zou maken, verschoof omdat hij zo druk aan het onderhandelen was. Het heeft echter niets opgeleverd en Tyga heeft zijn optreden afgelast. De organisatoren zijn alles behalve blij met deze actie en proberen het evenement te verzetten, maar de minimum leeftijd blijft onveranderlijk.

Liefjes

Verschillende media schreven onlangs dat Kim Kardashian, de halfzus van Jenner, de relatie met de rapper niet zou goedkeuren. Hij zou namelijk een ex zijn van een goede vriendin van Kardashian.

Beeld: Tyga @ Twitter

Laatste nieuws