Reese Witherspoon steunt Renee Zellweger

Reese Witherspoon vindt het verschrikkelijk dat haar collega-actrice Renee Zellweger wordt  bekritiseerd vanwege haar ni...

Lees ook

Reese Witherspoon vindt het verschrikkelijk dat haar collega-actrice Renee Zellweger wordt  bekritiseerd vanwege haar nieuwe uiterlijk. “Het is wreed, onbeleefd en respectloos.”, zo liet ze weten in een interview met The Hollywood Reporter.

Onherkenbaar

Zellweger verscheen enkele tijd geleden onherkenbaar op de rode loper. Entertainmentbladen en -programma’s schreven dat de actrice aan haar gezicht had laten sleutelen, maar zelf zei ze dat ze gezonder leeft en gelukkig is en er daarom zo anders uit zag. “Ik ben blij dat het mensen is opgevallen. Ik heb namelijk grote veranderingen doorgevoerd in mijn leven, ik ben nu gelukkiger en ik ben blij dat mensen dat zien”, vertelde de actrice destijds aan People. “Mijn vrienden zeggen dat ik er heel rustig en ontspannen uitzie.”

Ergernis

“Ik kan maar doorgaan met zeggen hoe naar het is. Het zit me echt ontzettend dwars”, aldus Witherspoon. De dingen die geschreven werden over Renee waren volgens haar alles behalve respectvol.

Zellweger lijkt zich zelf echter weinig aan te trekken van al het kritiek. “Mensen kennen me gewoon nog niet als veertiger. Misschien zie ik er wel anders uit, maar wie heeft dat niet naarmate je ouder wordt? Ik ben inderdaad anders: ik ben gelukkig.”

Bron: Novum, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook