Kylie Jenner onthult haar echte lippen

Kylie Jenners grote lippen zijn de laatste tijd hot news. Wel nep, niet nep? Het blijft een mysterie. Maar nu krijgen we...

Lees ook

Kylie Jenners grote lippen zijn de laatste tijd hot news. Wel nep, niet nep? Het blijft een mysterie. Maar nu krijgen we in ieder geval een sneak peek van haar naturel lippen.

Echte lippen

Hoewel fans ervan overtuigd zijn dat de lippen van het jongste Kardashian-zusje plastic fantastic zijn, blijft Kylie zelf ontkennen dat ze iets heeft laten doen. De 17-jarige houdt vol dat ze simpelweg graag experimenteert met lip liner en haar lippen op foto’s  tuit voor een extra groot effect.

Toen ze deze week werd aangehouden door de politie, zagen we haar voor het eerst in tijden make-uploos en dus ook met naturel lippen. Hoewel ze niet zo dramatisch groot als normaal zijn, waren ze toch nog aardig vol. Bekijk de foto’s hier.

Reactie Kim

Grote zus Kim liet afgelopen week ook nog wat los over Kylie’s lippen. “Ze tekent het en het ziet er geweldig uit. Ze draagt geen lippenstift of lipgloss, maar alleen potlood”, vertelt Kim. “Ze is zo goed met make-up. Ook voor events doet ze alles zelf.”

Lees ook: Kylie Jenner heeft genoeg van lippendiscussie

 

Beeld: Instagram

 

Laatste nieuws

Zie ook