De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

Klaarstomen voor de winter

Toen ik onderstaande outfit liet fotograferen werd het me heel duidelijk: het wordt winter. Zonder jas op de foto kan eigenlijk niet meer. Shit. Ik ben niet gemaakt voor de winter, dus ik begin me er direct op voor te bereiden. Nieuwe jassen, nieuwe boots, nieuwe series voor thuis.. See for yourself!

Outfit: Asos jas – H&M broek – Invito schoenen Bekijk de volledige outfit hier.

Dit is niet een meisje met een jas, dit is een jas met een meisje! Want als dit geen oversized jas is, dan weet ik het ook niet meer! Heerlijk om mezelf in te verstoppen als het koud is.

Fashion series om te kijken op een koude zondag! Bekijk de volledige post hier.

Ik hou van series kijken, vooral als het buiten koud wordt. Heerlijk met een kleedje op de bank! Als fashionsta vind ik het jammer dat er geen goede fashion series zijn. Sommige series komen in de buurt, maar SATC en Gossip Girl zijn inmiddels old fashion. Next Top Model draait meer om modellen dan fashion. Project Runway is erg leuk, maar ik vind de creaties niet altijd even fashionable. Maar nu zijn er twee fashion series waar mijn inner fashionsta erg blij van wordt: House of DVF & Fashion Bloggers. In House of DVF zoekt designer Diane von Fürstenberg naar een ambassadeur voor haar merk. In Fashion Bloggers worden vijf Australische blogger worden gevolgd, wat erg leuk en inspirerend is. Mijn tips voor een koude zondag!

Outfit: Mango vest – H&M broek – Zara tas & schoenen Bekijk de volledige post hier.

Het maxi vest is ideaal voor Hollandse winters! Waarom? Je weet nooit wat je kunt verwachten. Het kan ijskoud worden of een verlengstuk van de herfst, zoals vorig jaar. In dat laatste geval kun je de maxi cardi met een maxi sjaal perfect dragen als jas. Wordt het ijskoud? Dan zorgt de maxi cardi ervoor dat je nog steeds je favoriete blouse kunt blijven dragen (onder het vest uiteraard), i.p.v. alleen maar dikke truien. Daarom dus! Vind ik tenminste 😉

Outfit: W Concept blouse – Front Row Shop broek – Zara hakken Bekijk de volledige outfit hier. 

Dit is nu niet echt een ‘klaarstomen voor de winter’ outfit, want ik had het heel koud toen ik deze outfit liet fotograferen. Maar toch is het wel een winterse look, want deze blouse is wat mij betreft perfect voor de aankomende feestdagen!

Laatste nieuws