Het navel-geheim van Taylor Swift

Taylor Swift is een fan van crop tops en laat dan ook vaak haar blote buik zien. Het enige wat we nooit te zien krijgen...

Lees ook

Taylor Swift is een fan van crop tops en laat dan ook vaak haar blote buik zien. Het enige wat we nooit te zien krijgen is haar navel! Dat viel de Amerikaanse media op en Taylor ging op de kwestie in.

Mysterie

Aan het tijdschrift Lucky vertelt de zangeres: “Ik hou er niet van om mijn navel te showen. Mensen hoeven niet mijn hele buik te zien, ik vind een paar blote ribben wel genoeg. Mensen hoeven van mij niet eens te weten of ik wel een navel heb of niet – dat hou ik graag geheim. Eigenlijk weet niemand die mij niet kent, of ik wel een navel heb.”

Tattoo’s en piercings

Daaraan voegt Taylor toe: “Misschien zit er wel een piercing in mijn navel, ze hebben geen idee. Ik weet wel dat als ik een tattoo wil, dat ik hem dan daar zet, want dan zal niemand hem ooit zien!” Toch vergeet Taylor dat fotografen in 2012 haar bikinibody vastlegden in Australië. Op die foto’s is toch duidelijk te zien dat de zangeres een navel heeft, zonder piercings of tattoo’s.

Beeld: Hollandse Hoogte, Getty

Laatste nieuws

Zie ook