Grazia presenteert: Next Glam Awards

Voor de Grazia Next Glam Awards komen de redacties uit de 24 landen waar Grazia wordt uitgegeven, naar de plek waar het...

Lees ook

Voor de Grazia Next Glam Awards komen de redacties uit de 24 landen waar Grazia wordt uitgegeven, naar de plek waar het allemaal begon: Italië. Van Engeland tot China, elk land een opkomend ontwerptalent om hun land vertegenwoordigen. Wie dat voor Nederland is? Niemand minder dan David Laport!

Persaandacht

David is slechts enkele jaren geleden afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, maar wist met zijn afstudeercollectie al heel wat persaandacht te trekken. Dit jaar mocht hij voor het eerst pronken met zijn collectie tijdens de Amsterdam Fashion Week.

Trots

Met zijn collectie wist hij zowel de modewereld als pers te verrassen. “Tijdens Fashion Week in juli was mijn gele jurk zelf het campagnebeeld. En bij Het Nederlands Filmfestival droeg Daphne Bunskoek den jurk van mij”, vertelt de designer trots.

Ontwerpen

Over zijn ontwerpen vertelt David: “Ze zijn modern. Ik maak graag vrouwelijke silhouetten, maar combineer deze met experimentele materialen. Ik ontwerp graag in vrije en grote monumentale vormen, maar altijd in de lichtste stof.”

Benieuwd wat David Laport voor de Next Glam Awards in petto heeft? Lees het in de nieuwe Grazia, die vanaf vandaag in de winkel ligt!

 Beeld: Facebook, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook