Grazia’s Top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Teleurgestelde gasten op bruiloft Patty Brard

Presentatrice Patty Brard en haar grote liefde Antoine beloofden elkaar in september op Ibiza eeuwige trouw. Wat een spectaculaire dag hoorde te zijn voor de love birds en de genodigden, pakte anders uit dan verwacht. Een aantal ingevlogen gasten waren uiterst teleurgesteld, zo meldde RTL Boulevard woensdagavond. Lees het hier

2. Kledingstips om slanker te lijken

Na de feestdagen slaan vrouwen vaak aan het lijnen en wordt er weer gezond gegeten. Maar wist je dat je met een paar simpele kledingtips ook een slanker figuur kunt creëren? Lees het hier.

3. Nicolette van Dam wil stoute dingen doen

Al bekend met Dubsmash? Deze app laat je quotes, liedjes en teksten playbacken terwijl je een filmpje van jezelf maakt. Het resultaat? Een hilarische video die je deelt met je vrienden. Nicolette van Dam deelde er ook eentje. Bekijk ‘m hier.

Laatste nieuws

Zie ook