Grazia’s weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shop adressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Deze week: Het weekend van 29 & 30 november.

SHOPPEN

Zoe Karssen sample sale

Zoe Karssen houdt op 28 en 29 november haar jaarlijkse Sample Sale. Het merk werd in 2010 opgericht in Amsterdam door designduo Zoe en Quince Karssen en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal succes. Beyoncé, Kate Moss, Rihanna, Cara Delevigne en Kylie Minogue zijn fan en het merk wordt verkocht bij toonaangevende designer stores en via Net-A-Porter. De jaarlijkse Sale biedt fans de kans om veelal unieke samples te kopen voor een vriendenprijs.

FILM

Horrible Bosses 2

Dale, Kurt en Nick zijn weliswaar voor zichzelf begonnen, helemaal los van hun voormalige werkgevers komen ze niet. Jennifer Aniston is weer heerlijk raunchy als sexverslaafde tandarts Julia. Waar de makers van Horrible Bosses af en toe nog op de rem trapten, gaan in deze sequel juist alle remmen los. De frequentie aan grappen is iets te hoog, waardoor ze aan kracht inboeten, maar Horrible Bosses 2 is een heel vermakelijke film. Bekijk de trailer:

BEZOEKEN

Amsterdam Light Festival

Tijdens het Amsterdam Light Festival dat deze week start zetten veertig kunstwerken de hoofdstad in een nieuw licht. Via speciale vaar- en wandelroutes kun je ze bekijken en echt, het is de moeite waard. The Guardian riep het Light Festival uit tot een van de mooiste op aarde. Meer informatie? Ga naar AmsterdamLightFestival.com.

DOEN

De buitenland beurs

Leerlingen en studenten kunnen op 28 en 29 november kosteloos in de Jaarbeurs Utrecht terecht om zich uitgebreid te laten informeren over studies, stages, bijbanen en taalcursussen in het buitenland. Onder andere Dennis Storm komt er vertellen over zijn meest bijzondere wereldreizen. Meer details vind je op debuitenlandbeurs.nl.

Beeld: Facebook Dennis Storm

Laatste nieuws

Zie ook