Victoria’s Secret modellen krijgen strenge regels opgelegd

De Victoria's Secret Fashion show komt steeds dichterbij. Nadat de Angels hun plekje hebben bemachtigd op de catwalk, mo...

De Victoria’s Secret Fashion show komt steeds dichterbij. Nadat de Angels hun plekje hebben bemachtigd op de catwalk, moeten zij zich in de aanloop naar het lingeriespektakel houden aan een aantal strenge regels.

Atleten

Een insider vertelt aan de krant The Sun dat de modellen zich moeten houden aan een strikt dieet van 500 calorieën per dag en om hun killer body te behouden, moeten ze twee uur lang in de sportschool trainen. Een welverdiend avondje uit moet dan ook kunnen… zou je denken. De dames mogen absoluut niet te lang en te wild feesten, want ze hebben een avondklok. Dezelfde bron vertelde aan de krant dat de grote baas van Victoria’s Secret, Ed Razek, de strenge regels heeft opgesteld omdat hij de modellen ziet als atleten.

Save the date

Op 2 december zullen de modellen de catwalk betreden en De Victoria’s Secret Fashion Show wordt maandag 15 december op Net5 uitgezonden. Het is nog niet bekend of Doutzen dit jaar de presentatie weer op zich neemt. Eerder werd al bekend dat liefhebbers voor de show diep in de buidel moet tasten om een plek bij de modeshow te bemachtigen. Zo zouden de kaarten naar verluidt dit jaar voor ruim 12.500 euro over de toonbank gaan.

Lees ook: Zo zagen de eerste Victoria’s Secret shows eruit

Beeld: Getty

Laatste nieuws