De McDonald’s Fry Defender bewaakt je frietjes

Picture this: Je hebt al tijden een McDonald's craving en nu is het eindelijk zo ver. Je wilt eindelijk die nieuwe burge...

Lees ook

Picture this: Je hebt al tijden een McDonald’s craving en nu is het eindelijk zo ver. Je wilt eindelijk die nieuwe burger uitproberen, maar een menu is niet compleet zonder de McDonald’s frietjes (en een milkshake als je dan toch all out gaat). Maar wat gebeurt er nu? Net nu je wilt aanvallen grist je vriend een hand vol frietjes van je dienblad. Vol ongeloof kijk je hem aan, hij heeft zelf ook een grote friet besteld, dus hoezó pakt hij die van jou? Met de app Fry Defender zijn dit soort situaties verleden tijd!

Houd de dief!

McDonald’s in Canada heeft ter promotie van hun app de tool Fry Defender ontwikkeld die ervoor zorgt dat je patat niet wordt gestolen. Hij maakt van je telefoon een bewegingssensor. Als je de ‘defender’ activeert en je legt hem naast je patat en iemand wil een patatje stelen, gaat er een alarm af! Helaas is de app alleen beschikbaar in Canada, hopelijk zien we deze app binnenkort in de Nederlandse app stores verschijnen.

Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook