Nicolette van Dam over moederschap

Deze zomer beviel Nicolette van Dam van haar tweede kindje, Kiki-Kate. Nu vertelt ze openhartig over het moederschap en...

Lees ook

Deze zomer beviel Nicolette van Dam van haar tweede kindje, Kiki-Kate. Nu vertelt ze openhartig over het moederschap en laat ze weten wat grote zus Lola-Lily vindt van haar kleine zusje! 

Klein moedertje

“Dat is echt een klein moedertje. Ze vind het heerlijk om zich te bekommeren over die kleine. Als ik haar luier ga verschonen, springt ze er meteen bij. Als ze verdrietig is en ik kom met kleine Kiki aan, dan is alles goed. Het is zo fijn om te zien dat het lekker loopt. Dat is het mooiste wat je als moeder kan zien bij je kindjes natuurlijk”, vertelt de gelukkige moeder.

Jaloezie

Ook laat Nicolette weten dat er geen sprake is van jaloezie als het gaat om haar dochters: “Natuurlijk geeft ze wel eens te hard een kus of springt ze op der. Ik denk dat de tweede uiteindelijk wat makkelijker is in de omgang dan de eerste, want die is meteen zoveel gewend. Dat zie je nu al want dan springt Lola op Kiki en dan kijkt ze even op en dan gaat ze gewoon weer verder.”

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook