Liefdesbrief van 4-jarige gaat viral

De 4-jarige Bennet Skinner is een jonge casanova en wist de wereld te raken met zijn liefdesbrief. Zijn moeder Jennifer...

Lees ook

De 4-jarige Bennet Skinner is een jonge casanova en wist de wereld te raken met zijn liefdesbrief. Zijn moeder Jennifer postte het schattige bericht op Reddit, nadat de kleine haar gevraagd had om zijn woorden op papier te zetten.

Bailey

De liefdesbrief, die ondertussen viral is gegaan, is gericht aan Bennets klasgenootje Bailey. Jennifer beweert dat alles in de brief daadwerkelijk klopt. Bailey houdt van kaas, het vechten met robots en heeft pas nog een tand verloren.

Prinses

Ook vertelt ze Buzzfeed dat de kleine casanova het continue over Bailey heeft: “Hij praat constant over haar en hoeveel hij van haar ‘gele haar’ houdt. Over een paar weken viert hij zijn vijfde verjaardag, met als thema ridders en prinsessen. Bennet is in de wolken bij de gedachten dat Bailey verkleed zal zijn als een prinses!”

Zware tijd

Bennet en zijn familie hebben heel wat zware jaren achter de rug. Toen hij 6 maanden oud was, kreeg hij de diagnose kanker. Het goede nieuws is dat zijn laatste controles nu naderen.

Beeld: Sanoma Beeldbank, Twitter

 

Laatste nieuws

Zie ook