Zo brengen Olcay Gulsen & friends kerst door

Join Olcay Gulsens X-mas party! Samen met haar vrienden en familie proost ze op het afgelopen jaar én op een nieuw jaar...

Lees ook

Join Olcay Gulsens X-mas party! Samen met haar vrienden en familie proost ze op het afgelopen jaar én op een nieuw jaar vol liefde, succes en geluk.

Olcay Gulsen

In een interview met Grazia laat Olcay weten dat de feestdagen voor haar voornamelijk om vakantie gaan. “Het is de enige week van het jaar dat ik gegarandeerd niet aan het werk ben.” Ook laat de modeontwerpster weten dat ze niet veel heeft met oud en nieuw: “In elk restaurant is het drukte en chaos, iedereen moet op die avond leuk doen. Dat staat me tegen.” Toch vertelt ze dat ze op de goede feestjes de laatste is die vertrekt.

Hoogte- en dieptepunten

“De hoogtepunten waren vooral de zakelijke hoogtepunten. Mijn dieptepunt was de periode aan het begin van dit jaar. In februari had ik een minidepressie. Ik haf mijn gevoel tien jaar lang op slot gezet. Die mini burn-out is gelukkig vanzelf weer overgegaan, maar ik had wel even een break nodig”, aldus Olcay.

Shima

Ook Shima valt sinds kort onder het kopje ‘friends’. “Ik heb Olcay leren kennen via Johnny”, aldus het liefje van tv-ster Johnny de Mol. Ook vertelt ze te moeten wennen aan de spotlights: “Eigenlijk wilde Johnny en ik elkaar eerst beter leren kennen, voordat de rest van de wereld er bovenop zou zitten.” Als Shima moest kiezen tussen de spotlight of de anonimiteit, kiest ze dan ook voor het tweede. “Laat mijn ventje maar lekker in de spotlights staan.”

Wil je weten hoe de feestdagen er voor Johnny de Mol, Shima en nog velen andere eruitzien of wat hun goede voornemen zijn? Lees het dan nu in de nieuwe Grazia en bekijk hieronder de behind the scenes beelden!

Beeld: Fleur van ’t Slot

Laatste nieuws

Zie ook