De meest sexy vrouwen volgens GQ Magazine

GQ Magazine stelde een lijstje op van de meest sexy vrouwen van 2014 en maakte gisteren deze 'Hottest Women in Culture'...

Lees ook

GQ Magazine stelde een lijstje op van de meest sexy vrouwen van 2014 en maakte gisteren deze ‘Hottest Women in Culture‘ bekend.

Om verschillende redenen konden celebs een ereplekje op de lijst verdienen, bijvoorbeeld door een hit te zijn op social media. Benieuwd welke vrouwen onder meer zijn uitgeroepen tot een van de meest sexy ladies én waarom? Bekijk het hieronder.

Topmodellen van Instagram

Chrissy Teigen, Candice Swanepoel, Jourdan Dunn, Karlie Kloss, Kendall Jenner en natuurlijk Cara Delevingne werden uitgeroepen tot dé modellen die bekend staan om hun populaire Instagram account.

Nicki Minaj

Ook de opvallende Nicki Minaj werd benoemd tot een van de ‘Hottest Women in Culture‘. Ze kreeg de titel van beste dichter van 2014, vanwege de tekst van haar hitsingle Anaconda.

Jennifer Lawrence

Het kan je niet ontgaan zijn: haar korte, maar veelbesproken fling met Chris Martin. Hierom verdiende Jennifer een plekje tussen de andere sexy vrouwen.

Natalie Dormer

Natalie Dormer krijgt de titel ‘Weduwe van het jaar’, vanwege haar rol als weduwe in The Game Of Thrones.

Beeld: Getty, Twitter

Tekst: Carolien Tsao

Laatste nieuws

Zie ook