Tara Reid reageert op commentaar magere lichaam

Onlangs was er grote ophef over het graatmagere figuur van Tara Reid. Op Instagram deelde de actrice schokkende kiekjes...

Lees ook

Onlangs was er grote ophef over het graatmagere figuur van Tara Reid. Op Instagram deelde de actrice schokkende kiekjes in bikini. Voor het eerst reageert ze op de media en fans die haar ’te dun’ noemen.

Graatmager

De 39-jarige actrice postte tijdens het Thanksgiving weekend nieuwe foto’s van zichzelf in bikini. Maar het was niet de eerste keer. Er verschijnen regelmatig blote kiekjes op haar Instagram waarop ze haar magere figuur toont. Keer op keer verschijnen er reacties als “ziekelijk”, “Anorexia” en “Veel te dun” op haar pagina.

Reactie

Tara lijkt zich niks van het commentaar aan te trekken en reageert voor het eerst. “Ik ben nou eenmaal smal gebouwd”, vertelt ze aan TMZ. “Ik eet, eet en eet. Heel veel.” Tara merkt op dat er altijd om gewicht zal worden gezeurd, of je nou te dun of te dik bent. “Sommige mensen eten teveel en dan vinden jullie ze te dik. Nu is het weer niet goed omdat ik te dun ben? Word maar boos, ik ben wat ik ben.”

 

Lees ook: Schokkend: Tara Reid graatmager op bikinifoto
Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook