Kristin Cavallari bekent: “Ik voelde me gebruikt”

Meedoen aan een realityserie gaat niet altijd over rozen. Dat heeft ook Laguna Beach-ster Kristin Cavallari ervaren. De...

Lees ook

Meedoen aan een realityserie gaat niet altijd over rozen. Dat heeft ook Laguna Beach-ster Kristin Cavallari ervaren. De blondine was piepjong toen ze meedeed aan de hitserie van MTV en dat heeft grote gevolgen gehad voor haar leven. 

MTV

Kristin Cavallari was 17 jaar toen ze een overnight celeb werd dankzij de succesvolle realityshow MTV’s Laguna Beach: The Real Orange County. Maar de nu 27-jarige kijkt nog altijd bitter terug op die tijd. “Ik voelde me gebruikt en gemanipuleerd”, legt Kristin uit in een interview met Oprah Winfrey.

Manipulatie

De tiener werd in het eerste seizoen berucht door haar liefdesdriehoek met Stephan Colletti en Lauren Conrad, maar ze geeft toe dat de producers de hele zaak hebben gemanipuleerd.

“Ik had destijds een relatie met Stephan Colletti en de producenten wilden dat hij Lauren Conrad mee uiteten nam en haar bloemen gaf. Dat zou nooit gebeurd zijn als we niet meededen aan de show”, benadrukt de Kristin. Ze vervolgt: “Toen ik zag hoe ze mij in de eerste aflevering hadden neergezet, heb ik dagen gehuild.”

Drama

Ondanks alle drama die Laguna Beach met zich meebracht, nam Kristin later ook deel aan de spin-off serie The Hills, nadat Lauren Conrad de serie verliet.

Beeld: DailyMail

Laatste nieuws

Zie ook