Deze man bezorgt echtgenote verrassing van haar leven

Ter ere voor hun vijfjarige huwelijk, bezorgde de Amerikaanse YouTuber DPinthapeg zijn vrouw een van de grootse verrassi...

Lees ook

Ter ere voor hun vijfjarige huwelijk, bezorgde de Amerikaanse YouTuber DPinthapeg zijn vrouw een van de grootse verrassingen van haar leven.

Europa

Achter haar rug plande hij een trip naar Europa. Terwijl hij zijn vrouw filmt, vertelt hij haar het grote nieuws, waarna zij in tranen uitbarst. Ze had precies anderhalf uur de tijd om haar koffer in te pakken. Overal was al aan gedacht, van een oppas voor de katten tot verlof op haar werk. De vrouw hoefde nergens aan te denken, behalve welke vakantiekleding ze mee zou nemen.

Romantisch

Het filmpje dateert van vorig jaar, maar werd nu pas opgepikt door het platform Reddit waardoor het in een recordtijd meer dan 700.000 keer werd bekeken. Het is niet de eerste romantische verrassing die de man organiseerde. In 2009 maakte hij haar wijs dat ze gingen lunchen, maar eigenlijk reden ze naar de luchthaven om naar Miami te vertrekken. Daar zouden ze dan op een cruiseschip stappen met de Bahama’s als eindbestemming. Bekijk hier beide video’s!

Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook