10x Celebrity sex confessions

Celebs hebben niet bepaald een blad voor hun mond, zo ook niet over hun avontuurtjes in de slaapkamer (en daar buiten). ...

Lees ook

Celebs hebben niet bepaald een blad voor hun mond, zo ook niet over hun avontuurtjes in de slaapkamer (en daar buiten). Angelina Jolie doet het graag in de auto, Eva Longoria houdt ervan om onderdanig te zijn, Gwyneth Paltrow vindt alle standjes fijn en Jenny McCarthy vond de Grand Canyon niet voor herhaling vatbaar. Lees hier tien celebrity sex confessions:

Rihanna

In een berucht interview met Rolling Stone, was de zangeres een open boek over haar seksleven. Zo vertelde ze onder andere: “Ik hou ervan om gespankt en vastgebonden te worden.” RiRi vertelde ook dat ze zwepen, dildo’s, en blinddoeken heeft aangeschaft om de seks spannender te maken. Opvallend is dat de bad girl aangeeft dat ze ervan houdt om onderdanig te zijn in de slaapkamer.

Lady Gaga

Toen de Bad Romance-zangeres in een interview met radioshow “Mojo in the Morning’ werd gevraagd of ze ooit een trio heeft gehad, biechtte ze op: “Uhm, ja dat heb ik wel eens gedaan, maar ik wil er niet te veel over onthullen.”

Carmen Electra

De sexy ster Carmen Electra houdt het spannend: “Ik ga graag naar verschillende seksshops… Ik verzamel de coolste handboeien en stoutste lingerie”, vertelde Electra in een interview.

Scarlett Johansson

Actrice Scarlett Johansson houdt ervan om spannende plekken uit te proberen. Zo gaat haar voorkeur uit naar seks in de auto. “Als ik echt in een gekke en kinky bui ben, doe ik het het liefst op de achterbank”.

Christina Aguilera

Christina Aguilera: “Ik hou ervan om te experimenteren met mijn seksualiteit. Ik wil zo veel mogelijk  uitproberen. Het zou verkeerd zijn van mij om deze kant van mijn persoonlijkheid te verbergen. Ik word gewoon meer opgewonden van vrouwen dan van mannen, maar begrijp me niet verkeerd ik ben ook gek op penissen”

Eva Longoria

Eva Longoria is er niet vies van om vastgebonden te worden met zijden sjaals. “Ik wil dat een man de leiding neemt. Er is iets heel sexy’s aan onderdanig zijn in de slaapkamer”

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen bekende in een interview met het blad Cosmopolitan wel eens seks gehad te hebben in een vliegtuig: “John en ik waren op weg naar Thailand om mijn ouders te bezoeken en we vlogen eerste klas. We zaten onder een deken te flikflooien, het was zo opvallend maar we zijn niet betrapt. We zouden echt een trofee moeten krijgen voor die actie”

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow heeft niet één specifiek standje waar haar voorkeur naar uit gaat, “ik hou van alle standjes”, vertelde de blondine in een interview met Amanda de Cadenet.

Angelina Jolie en Billy Bob

Toen de love birds Billy Bob Thornton en Angelina Jolie in 2000 arriveerden op de MTV Movie Awards, maakte Billy Bob er geen geheim van dat hij en Angelina van bil zijn gegaan in de auto op de weg naar de awardshow.

Jenny McCarthy

Jenny McCarthy experimenteert graag op vreemde plekken. De blondine heeft onder meer seks gehad in de Grand Canyon “Het is anders dan de achterbank van een auto, want dat is niet spannend. Maar om eerlijk te zijn, is de bodem van de Grand Canyon niet leuk. Er lopen veel schorpioenen rond, er liggen veel stenen en vuil en het is warm! Het was de slechtste seks van m’n leven”.

Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook