Miley Cyrus geen slechte invloed op Patrick Schwarzenegger

Miley Cyrus kreeg veel commentaar over zich heen als het gaat om haar nieuwe liefde, Patrick Schwarzenegger. De zangeres...

Lees ook

Miley Cyrus kreeg veel commentaar over zich heen als het gaat om haar nieuwe liefde, Patrick Schwarzenegger. De zangeres zou een slechte invloed hebben op de zoon van Arnold Schwarzenegger. Toch blijkt niet Miley, maar juist Patrick het grootste feestbeest van de twee te zijn.

Wiet

Het koppel werd de afgelopen week meerdere keren tot vroeg in de ochtend gespot in het uitgaansleven. Ook verschenen er foto’s van Patrick, die samen met zijn vriendin en rapper Wiz Khalifa wiet rookt. Volgens de geruchten zou dit allemaal de schuld zijn van Miley, maar toch blijkt anders.

Familie

Een insider meldde TMZ:  ”Hij rookte al wiet lang voordat hij Miley leerde kennen.” Ook zou juist Patricks degene zijn die Miley pusht om extreem veel te feesten. Ook zijn familieleden weten beter en zijn zich ervan bewust dat Patrick al langere tijd veel feest. Zij denken dat Miley hem misschien wel in het gareel kan houden.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook