Cara Delevingne ’te opgeblazen’ voor Victoria’s Secret

Mannelijk model Robert Konjic denkt te weten waarom we Cara Delevingne dit jaar niet op de catwalk van Victoria’s Secret...

Lees ook

Mannelijk model Robert Konjic denkt te weten waarom we Cara Delevingne dit jaar niet op de catwalk van Victoria’s Secret hebben gespot.

Opgeblazen

Robert liep topmodel Cara tegen het lijf tijdens de British Fashion Awards, waar ze maar liefst voor de tweede keer de titel ‘Model of the Year’ op haar naam mocht zetten. Toch was het mannelijke model niet onder de indruk van Cara. “Ze zag er nogal opgeblazen uit.”

Streng

Ook Liet hij Daily Mail weten dat dat misschien wel eens de reden kon zijn dat ze niet werd uitgenodigd voor de jaarlijkse lingerieshow. “Victoria’s Secret staat erom bekend dat ze heel streng zijn. Als je je ook maar een beetje laat gaan, willen ze je niet meer. Dus ik was niet verbaasd dat Cara dit jaar niet geboekt is.”

Chanel

Cara zal zich hier waarschijnlijk minder druk om hebben gemaakt. Samen met Kendall Jenner bewandelde zij diezelfde dag de catwalk van Chanel tijdens de Métiers d’Art show

Lees ook: Karl Lagerfeld: ‘Cara en Kendall zijn een stel’

Mannelijk model Robert Konjic.

Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook