‘Huwelijk Kate Hudson van de baan’

Kate Hudson ziet haar huwelijk met Muse-zanger Matthew Bellamy niet zitten. Althans, dat schrijft X17. Een insider verte...

Lees ook

Kate Hudson ziet haar huwelijk met Muse-zanger Matthew Bellamy niet zitten. Althans, dat schrijft X17. Een insider vertelt de website dat de actrice haar verloving heeft verbroken.

Bang

“Kate wil niet nog een keer scheiden en ze wist gewoon niet zeker of een huwelijk met Matthew wel de juiste keuze was”, weet de bron. “Ze houden nog steeds veel van elkaar en ze zijn dan ook van plan om hun zoontje samen op te voeden. Wie weet wat de toekomst voor hen brengt, maar voor dit moment is dat in elk geval geen huwelijk.”

Verloving

Kate en Matthew werden in de afgelopen maanden al nauwelijks samen gezien. Daarnaast werd de actrice de laatste weken regelmatig gespot zonder haar verlovingsring. De twee waren sinds april 2011 verloofd en hebben een zoontje van drie jaar oud. Kate was van 2000 tot 2007 al eens getrouwd, met The Black Crowes-frontman Chris Robinson. Met hem heeft ze een tienjarig zoontje.

Lees ook: Kate Hudson heeft zesde zintuig

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook