Zo verdubbel je je wintergarderobe

Het is weer de tijd van het jaar: de feestdagen zijn in zicht en het wordt steeds een beetje kouder. Maar voordat je je...

Lees ook

Het is weer de tijd van het jaar: de feestdagen zijn in zicht en het wordt steeds een beetje kouder. Maar voordat je je zomerse kleding weer opbergt en je kast toch een stuk leger lijkt, is het slim om deze nog eens goed door te spitten. Met een paar kleine aanpassingen verander je deze seizoensgebonden items in year-round must-haves.

(Denim) shorts

Ondanks dat (afgeknipte) demin shorts typisch iets zijn voor de zomer, kun je ze ook in de winter prima dragen. Draag ze samen met een panty of op de echte koude dagen met een maillot/legging. Maak de look af met een oversized trui of vest voor een echte winterse look

Crop-tops

Crop tops lijken enkel geschikt voor warme zomerdagen, maar dat is totaal niet zo! Draag de crop-top over een blouse of op een high-waisted jeans en je hebt een totaal nieuwe look.

Jurkjes

Niet alle zomerjurkjes zijn geschikt om in de winter te dragen, maar toch zullen er ook in deze stapel een aantal items zitten die je prima kunt stylen tot een winter-look. Voornamelijk jurkjes met mouwen, overhemdjurkjes en tunieken zijn erg geschikt om te dragen met een panty en een paar laarsjes. Ook kun je er een warm vest en bijvoorbeeld een riempje bij dragen.

Rokken

Panty’s en maillots zijn een echte must in de winter! Net als met shortjes en jurkjes, kun je ook je rokjes hierdoor weer aan. Combineer het met een mooi paar hakken of stoere enkellaarsjes.

Beeld: Damsel in Dior, Hapa Time, Make Life Easier, Just the design, Getty

Laatste nieuws

Zie ook