Sylvie Meis wint Grazia Fashion Award

Vanavond vond in Amsterdam de Grazia Fashion Awards 2014 plaats. Sylvie Meis ging naar huis met de felbegeerde Grazia Fa...

Lees ook

Vanavond vond in Amsterdam de Grazia Fashion Awards 2014 plaats. Sylvie Meis ging naar huis met de felbegeerde Grazia Fashion Award!

Sylvie Meis

Sylvie Meis is de winnaar van de Fashion Style Award, waarvoor onder meer Lieke van Lexmond, Nikkie Plessen, Winonah de Jong en Nicolette van Dam genomineerd waren. Sylvie is een terechte winnaar, die de Nederlandse modewereld internationale allure geeft. “We weten allemaal dat mode niet het allerbelangrijkste in de wereld is, maar het maakt het leven wel leuk”, zegt Meis. “Ik wil vooral mijn goede vriendin Danie Bles bedanken voor de goede stijladviezen.”

Winnaars

Fred van Leer is verkozen tot beste stylist van het jaar, Renate Verbaan ging naar huis met de Fashion Hair Award en Jan Kooijman mag zich de meest stijlvolle man van het jaar noemen. Victoria Koblenko, die vorig jaar al een Grazia Fashion Award in ontvangst nam, valt ook opnieuw in de prijzen.

Geraldine Kemper heeft de beauty-award gewonnen. “Ik had dit echt nooit verwacht. Alle andere genomineerde vrouwen zijn hartstikke knap. Eigenlijk draag ik alleen mascara en eyeliner”, aldus de presentatrice.

Zie ook: Liveblog: Grazia Fashion Awards 2014

Beeld: Edwin Janssen 

Laatste nieuws

Zie ook